Welkom bij Vlietkinderen!
Wij hebben locaties voor dag- en buitenschoolse opvang (voor, tussen en na schooltijd) in Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen). Dichtbij, of in de basisscholen waarmee wij samenwerken.
Het verhaal van Vlietkinderen gaat over veel meer dan alleen opvang. Ons verhaal gaat over ontdekken, ontwikkelen, spelen, groeien, leren en ervaren. Wat ons betreft dekt het woord opvang de lading niet. Goede kinderopvang levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen op sociaal-emotioneel, motorisch, creatief en cognitief gebied.
Onze medewerkers zorgen ervoor dat ál deze ontwikkelingsterreinen elke dag aan de orde komen, spelenderwijs en onnadrukkelijk.
Uw kind toevertrouwen aan anderen is geen gemakkelijke beslissing. Dat begrijpen wij maar al te goed. Maar, kiest u voor kwaliteit? Dan is er maar één keus en dat is de keuze voor de kinderopvang van Vlietkinderen. Wij bieden u en uw kind meer dan opvang alleen. Meer uitdaging, meer continuïteit, meer veiligheid en meer pedagogische kwaliteit. Bij ons ervaren u en uw kind(eren) de ruimte om te groeien, op elk gebied. U kunt met een gerust hart aan het werk, uw kind is in vertrouwde handen, dat is een prettig gevoel.
Meer weten over Vlietkinderen? Bezoek dan www.vlietkinderen.nl daar staat veel informatie over onze opvang. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met klantenservice@vlietkinderen.nl / 070 317 59 59, zij kunnen uw vragen beantwoorden. U bent ook van harte welkom bij ons op de locatie, loop gewoon eens bij ons binnen!
Volg ons ook op:


Enkele handige links:
Peuterspeelzaal de Luchtballon:
Peuterspeelzaal Voorburg Noord | De Ballon (vlietkinderen.nl)
Voorschoolse opvang (VSO):
https://www.vlietkinderen.nl/voorschoolse-opvang-4-tot-13-jaar/
Buitenschoolse opvang (BSO):
https://www.vlietkinderen.nl/onze-kinderopvang/buitenschoolse-opvang